Velkommen til FENUCURE Medical

Fenucure er udviklet af V-Biotek.

V-Biotek er en lille dansk biotekvirksomhed, som har eksisteret i mere end 10 år. Vi har udviklet og patenteret en speciel metode til at udvinde et ekstrakt af Bukkehorn. Bukkerhornsplanten er kendt som medicinalplante helt tilbage til de gamle egyptere og gennem tiderne benyttet mod bl.a. bronkitis, febertilstande, halsonder, irriteret hud, diabetes, sårbehandling og endda imod kræft. 

Som vores første produkt har vi lavet Fenucure tandpasta, som giver en uovertruffen mundhygiejne og har vist sig at være effektiv mod tandkødsbetændelse, blødende tandkød m.m. Fenucure tandpasta er antiviral, antibakteriel og anti inflammatorisk.

 

 

Tandpastaen indeholder flere naturlige aktive stoffer, som har positivt ladede ioner. Mikroorganismer er fra naturens side negativt ladet og der opstår i munden en reaktion således at de negative ladede bakterier i munden klæber sig til de positive ioner i tandpastaen og efterfølgende bliver skyllet ud. 

V-Biotek har løbende produktudvikling og flere produkter i pipeline med den patenterede og virksomme Fenucure ekstrakt. Som pipeline produkter kan nævnes: Mundskyllevæske, halstablet, tyggegummi, salve mod forkølelsessår, Pre- and Aftersun lotion samt brandsårsmiddel.